Kızlarrr😳😫

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gizemrüya tarafından oluşturulan Kızlarrr😳😫 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,682 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlarrr😳😫
Konbuyu başlatan Gizemrüya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Helinin annesi adli arkadasimiz sezeryan ameliyatta spinal yada genel anestesi icin ayri ücret alınıyor dedi oyle mi gerçekten ya hepsi sezeryan ameliyat parasinin icinde degil mi kafayi yiyecem afedersin ne bokuma veriyoruz okadar parayi ozaman hepsi ayri ayri boyle cikacaksa ya
Ben 5 yıl önce doğum yaptım canım sezeryanla spinal ile Epidural arasında bile 150 lira fiyat farkı istemişler di o zaman doğum 1450 liraydı şuan doğum yaptığım hastanede doğum 5000 TL olmuş
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

O parayi özele werenin qram aklı yoktur benim qozumde 3 bin 5 bin bile werseler bile hiç doqru bulmuyorum. Dewlette doqum yaptım 24 saat kaldım sabah öqlen akşam yemeqim ayaqima qeldi bi kuruş para wermedim
Benim düşük riskim vardı kanamam durmuyordu 3 tane devlet hastanesine gittim hepsi beni kürtaja ikna etmeye eğer bebeği aldirmasam kanamaların beni ölüme goturucegini söyledi en son başka bir devlet kadın doğuma gittim ordada beni apar topar kurtja götürmeye kalktılar ölüm belgesi imzalayıp çıktım hastaneden özel hastaneye gittim iğne hap hormon ve yatip dinlenme sayesinde şuan almaya çalıştıkları çocuk 5 yaşında doğumdan sonra zorla kürtaja almaya çalışan doktora götürüp gösterdim çocuğu bana biz anne odakliyiz annneyi kurtarmaya çalıştık dedi kimsenin nereyi neden seçtiğini cilemezsin ben ikinciye hamileyim şimdi hiçbir sorun yok çok şükür onyuzden bunu devlette doğurmayi düşünüyorum aklı olan veya aklı olmayan o an çocuğa göre karar veriyor yorumun biraz ağır olmuş

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ben 5 yıl önce doğum yaptım canım sezeryanla spinal ile Epidural arasında bile 150 lira fiyat farkı istemişler di o zaman doğum 1450 liraydı şuan doğum yaptığım hastanede doğum 5000 TL olmuş

Benim düşük riskim vardı kanamam durmuyordu 3 tane devlet hastanesine gittim hepsi beni kürtaja ikna etmeye eğer bebeği aldirmasam kanamaların beni ölüme goturucegini söyledi en son başka bir devlet kadın doğuma gittim ordada beni apar topar kurtja götürmeye kalktılar ölüm belgesi imzalayıp çıktım hastaneden özel hastaneye gittim iğne hap hormon ve yatip dinlenme sayesinde şuan almaya çalıştıkları çocuk 5 yaşında doğumdan sonra zorla kürtaja almaya çalışan doktora götürüp gösterdim çocuğu bana biz anne odakliyiz annneyi kurtarmaya çalıştık dedi kimsenin nereyi neden seçtiğini cilemezsin ben ikinciye hamileyim şimdi hiçbir sorun yok çok şükür onyuzden bunu devlette doğurmayi düşünüyorum aklı olan veya aklı olmayan o an çocuğa göre karar veriyor yorumun biraz ağır olmuş
Maşallah 🧿 Allah uzun ömürler versin inşallah 💕

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Benim doktorum özel hastanede genel kontrollerimi sürekli o yapar ve takip eder istediğim an arar herşeyi sorar konuşurum ama devlette böyle bir durum söz konusu değil randevu bulunmuyor ve stajyerden geçilmiyor. Benim ilk gebeliğim şahsen devlet hastanesini hiçkimseye tavsiye etmem. Gram aklı yoktur cümleside hiç hoş değil tercih meselesi
20 bini kasdettim

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank

Maşallah Allah analı babalı büyütsün ❤️

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 20 bini kasdettim. 3 5 bini doqru bulmuyorum dedim bosatn yere yüklenmeyin. Günumüzde qecimi qoz önünde bulundurdum böyle derkende. Olan werir derseniz buqün olan yarın olmaz belki 20bini qerceketn mantıklı buluyomusnz oyleyse eqer özür dilerim ben

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Benim doktorum özel hastanede genel kontrollerimi sürekli o yapar ve takip eder istediğim an arar herşeyi sorar konuşurum ama devlette böyle bir durum söz konusu değil randevu bulunmuyor ve stajyerden geçilmiyor. Benim ilk gebeliğim şahsen devlet hastanesini hiçkimseye tavsiye etmem. Gram aklı yoktur cümleside hiç hoş değil tercih meselesi
Eltilerim hep devlette yaptılar vallahi kasap gibi çatallar yan yana arada kırmızı naylondan perde var sadece it gibi bagiriyorlar üç tane doğurdum ucude özel eltilerim devleti overlerdi ki gideyim benim özele gitmem batardi kendilere hayır herkesin imkanı neye elverisliyse onu yaparsın arkadaş biraz ağır konuşmus

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Kimsenin yaşamış olduğu şartları bilemezsin konuşmalarına dikkat et sen devlette yaparsın senin kararın ben özelde yaparım benim kararım yorum yaparken ölçülü yorum yap yaşadığın şehir bulunduğun semt hastane şartları böyle benim yaşadığım şehirde varki veriyorum sen kendi şartlarında doğur yorum yaparken de karşındaki ne düşünür onu düşün
Buqün war yarın o qücun olacakmı bunuda düşünmek qerek kastım bu. Türkçe bu nereye çekersen oraya qider hesabı oldu yazdiqim

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...