Ben 5 yıl önce doğum yaptım canım sezeryanla spinal ile Epidural arasında bile 150 lira fiyat farkı istemişler di o zaman doğum 1450 liraydı şuan doğum yaptığım hastanede doğum 5000 TL olmuşHelinin annesi adli arkadasimiz sezeryan ameliyatta spinal yada genel anestesi icin ayri ücret alınıyor dedi oyle mi gerçekten ya hepsi sezeryan ameliyat parasinin icinde degil mi kafayi yiyecem afedersin ne bokuma veriyoruz okadar parayi ozaman hepsi ayri ayri boyle cikacaksa ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benim düşük riskim vardı kanamam durmuyordu 3 tane devlet hastanesine gittim hepsi beni kürtaja ikna etmeye eğer bebeği aldirmasam kanamaların beni ölüme goturucegini söyledi en son başka bir devlet kadın doğuma gittim ordada beni apar topar kurtja götürmeye kalktılar ölüm belgesi imzalayıp çıktım hastaneden özel hastaneye gittim iğne hap hormon ve yatip dinlenme sayesinde şuan almaya çalıştıkları çocuk 5 yaşında doğumdan sonra zorla kürtaja almaya çalışan doktora götürüp gösterdim çocuğu bana biz anne odakliyiz annneyi kurtarmaya çalıştık dedi kimsenin nereyi neden seçtiğini cilemezsin ben ikinciye hamileyim şimdi hiçbir sorun yok çok şükür onyuzden bunu devlette doğurmayi düşünüyorum aklı olan veya aklı olmayan o an çocuğa göre karar veriyor yorumun biraz ağır olmuşO parayi özele werenin qram aklı yoktur benim qozumde 3 bin 5 bin bile werseler bile hiç doqru bulmuyorum. Dewlette doqum yaptım 24 saat kaldım sabah öqlen akşam yemeqim ayaqima qeldi bi kuruş para wermedim