Kızlarrr😳😫

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gizemrüya tarafından oluşturulan Kızlarrr😳😫 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,682 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlarrr😳😫
Konbuyu başlatan Gizemrüya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Nerde bu hastane merak etti canım.5 yıldızlı otel fiyatına😳

Medicana International İstanbul Hastanesi​

2,9(724)
İstanbul'da bir özel hastaneAçık
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Her detayini tek tek sorun. Ucretin icine ne dahil ne degil. 1 gecelik yatis mi, 2 gecelik mi, refakatci dahil mi, bebegin ilk muayenesi,ilk aşısı ve işitme testi dahil mi. Gibi gibi..
Yazdiklarinin hepsi dahil hayatım bide benim sigortam yok sigortası olanlara 12bin tl

• Beğen
Tepkiler: ...

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Helinin annesi adli arkadasimiz sezeryan ameliyatta spinal yada genel anestesi icin ayri ücret alınıyor dedi oyle mi gerçekten ya hepsi sezeryan ameliyat parasinin icinde degil mi kafayi yiyecem afedersin ne bokuma veriyoruz okadar parayi ozaman hepsi ayri ayri boyle cikacaksa ya
Bilmiyorum canım sezeryan sadece ilk sezeryan ve ikinci sezeryan ücretleri farklı diye biliyorum ben 4200 e bir gece yatişta içindeydi

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bilmiyorum canım sezeryan sadece ilk sezeryan ve ikinci sezeryan ücretleri farklı diye biliyorum ben 4200 e bir gece yatişta içindeydi
Belden uyuşturma için ayrı ücret istediler mi

20 bine cocuk doguracam desem esim beni kısırlastırır heralde hahaha 🤣🤣
Medicana International İstanbul Hastanesi
www.medicana.com.tr sitesinden medicana international

Medicana International İstanbul Hastanesi, 30000 m2 kapalı alana sahiptir .Hasta ...
https://www.google.com/url?q=https:...IoAHoECBoQAg&usg=AOvVaw31SWC8U1r2_VzG0jYHrzTm

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Kredi çekip çocukmu doğuracaz şimdi. O kadar parayı nerden bulacaz biz😂 Ben doğurmuyorum kızlar vazgeçtim içimde büyüsün çocuk kendi çıkar illaki 😂😂😂

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Ben aradım canım dedim ki rezil olurum 16binle giderim exra ücret isterler yanlızım biliyorsun bebekle hastanede kalırım rezillik o yüzden burada kizlar yazıyorlar ya dur bı soruyum dedim sezaryen doğum 2gun hastanede kalıyorsun ama keyfe 1gun daha kalayım dersen oda ücreti 3250 lira dedi sezaryen doğum bana 16 bin belden uyuşturma 1750 lira dedi korona testi 350 lira dedi 18. 450 lira taksi exra oğlum var hastanenin yemeğini yemezse exra ona yemek 🤣🤣🤣20bin e eve atarım kendimi
Bende özel de yaptım ama 4200 du o nasıl özel yazık ya 20 bin bilemedim durumum çok şükür iyi ama ona rağmen 20 vermem yazık ya ,🤔sağlıkla kurtulun da canim tabi herkes hesabını daha iyi bilir ❤️

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hnag
Hangi hastane canım benim gittiğim de pahalı ekstraları zaten başta söylerler
www.medicana.com.tr sitesinden medicana internationalbenim sigortam yok kizlar sigorta si olmayana 16bin sigortası olanlara 12bin

Medicana International İstanbul Hastanesi, 30000 m2 kapalı alana sahiptir .Hasta ...
https://www.google.com/url?q=https:...IoAHoECBoQAg&usg=AOvVaw31SWC8U1r2_VzG0jYHrzTm
Bende özel de yaptım ama 4200 du o nasıl özel yazık ya 20 bin bilemedim durumum çok şükür iyi ama ona rağmen 20 vermem yazık ya ,🤔sağlıkla kurtulun da canim tabi herkes hesabını daha iyi bilir ❤️
Sagol canım teşekkür ederim 🙏💕

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Sigorta yoksa malesef bira

Medicana International İstanbul Hastanesi​

2,9(724)
İstanbul'da bir özel hastaneAçık

Yazdiklarinin hepsi dahil hayatım bide benim sigortam yok sigortası olanlara 12bin tl
Ekli dosyayı görüntüle 1444benim sigortam yok kizlar sigorta si olmayana 16bin sigortası olanlara 12bin

Sagol canım teşekkür ederim 🙏💕
Sigorta yoksa normal canim fiyat Aman bileklikleri kontrol edin ağzım yandı ya artık herkese bunu söylerim bebek yanındayken bak

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
O parayi özele werenin qram aklı yoktur benim qozumde 3 bin 5 bin bile werseler bile hiç doqru bulmuyorum. Dewlette doqum yaptım 24 saat kaldım sabah öqlen akşam yemeqim ayaqima qeldi bi kuruş para wermedim
Kimsenin yaşamış olduğu şartları bilemezsin konuşmalarına dikkat et sen devlette yaparsın senin kararın ben özelde yaparım benim kararım yorum yaparken ölçülü yorum yap yaşadığın şehir bulunduğun semt hastane şartları böyle benim yaşadığım şehirde varki veriyorum sen kendi şartlarında doğur yorum yaparken de karşındaki ne düşünür onu düşün

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
O parayi özele werenin qram aklı yoktur benim qozumde 3 bin 5 bin bile werseler bile hiç doqru bulmuyorum. Dewlette doqum yaptım 24 saat kaldım sabah öqlen akşam yemeqim ayaqima qeldi bi kuruş para wermedim
Benim doktorum özel hastanede genel kontrollerimi sürekli o yapar ve takip eder istediğim an arar herşeyi sorar konuşurum ama devlette böyle bir durum söz konusu değil randevu bulunmuyor ve stajyerden geçilmiyor. Benim ilk gebeliğim şahsen devlet hastanesini hiçkimseye tavsiye etmem. Gram aklı yoktur cümleside hiç hoş değil tercih meselesi

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...