Kızlarrr😳😫

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gizemrüya tarafından oluşturulan Kızlarrr😳😫 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,682 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlarrr😳😫
Konbuyu başlatan Gizemrüya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Eltilerim hep devlette yaptılar vallahi kasap gibi çatallar yan yana arada kırmızı naylondan perde var sadece it gibi bagiriyorlar üç tane doğurdum ucude özel eltilerim devleti overlerdi ki gideyim benim özele gitmem batardi kendilere hayır herkesin imkanı neye elverisliyse onu yaparsın arkadaş biraz ağır konuşmus
Benim yengemde devlette doğum yaptı resmen kasap gibi kesip atıyorlar milleti hiç özen, samimiyet yok. Geliyorlar surat asık gidiyorlar surat asık bi türlü memnun olmuyor adamlar. Sanki düşman var karşılarında 😂

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Buqün war yarın o qücun olacakmı bunuda düşünmek qerek kastım bu. Türkçe bu nereye çekersen oraya qider hesabı oldu yazdiqim
Var gücüm Allah a şükür varki veriyorum düşünerek yaz yada hiç yazma Türkçe bu diyip herkes herkese ağzına geleni yazsın o zaman bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp benden sana tavsiye yorum yaparken bana yapılsa ne yaparım diye düşünerek yorum yap

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 20 bini kasdettim. 3 5 bini doqru bulmuyorum dedim bosatn yere yüklenmeyin. Günumüzde qecimi qoz önünde bulundurdum böyle derkende. Olan werir derseniz buqün olan yarın olmaz belki 20bini qerceketn mantıklı buluyomusnz oyleyse eqer özür dilerim ben
Konuya girişin biraz yanlış oldu canim Allahım öncelikle hiç bir anneyi bu yolda zor durumda bırakmasın bebekleriyle sağlıklı kurtulsunlar özel olmuş devlet olmuş oda kişinin tercihi şahsen ben devleti eltilerimde çok gördüm asla gitmem bak sen memnun kalmışsın Allah kimseyi pişman etmesin kararların dan dolayı

...

Moderator
Mod
rank

Medicana International İstanbul Hastanesi​

2,9(724)
İstanbul'da bir özel hastaneAçık
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yazdiklarinin hepsi dahil hayatım bide benim sigortam yok sigortası olanlara 12bin tl
Sigortalıda olsa pahalıymış ya.Bizim sigortalı 6 bin.

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Benim yengemde devlette doğum yaptı resmen kasap gibi kesip atıyorlar milleti hiç özen, samimiyet yok. Geliyorlar surat asık gidiyorlar surat asık bi türlü memnun olmuyor adamlar. Sanki düşman var karşılarında 😂
İlk özelde doğum yaptım ikinciyi devlete gidiyorum ama şükür ki doktorlarım çok iyi ilgili Allah herkesi iyi doktor la karşılaştırsın gelin de başka bı devlet hastanesinde normal doğum yaptı iki gün yoğun bakımda kaldı ilgisizlikten kan kaybından ölüyordu nerdeyse o kadar çok kesmislerdiki bide bazı devlet doktorları gerçekten kasap gibi davranıyor insanlara katılıyorum

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Ya çok berbat en azından Gaziantep teki berbat yeni gelin üç gün sancı çekmişti kadına catalda bacağına sille atmislar ki doguramadin insanlık yok

...

Moderator
Mod
rank
Sigortalıda olsa pahalıymış ya.Bizim sigortalı 6 bin.
Benim gittiğim hastane Medipol Mega üniversite hastanesi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim gittiğim hastane Medipol Mega üniversite hastanesi
5. Çocuğum canım.Hiçbirinde devlete gitmedim.Eşim bu konularda çok titizdir.Sen rahat ol bebek rahat olsun,Güzel ilgilensinler.Temiz olsun der.😊

Son düzenleme:

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...