Yoruldum bıktım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Yoruldum bıktım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,970 kez görüntülenmiş, 75 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yoruldum bıktım
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nisa.

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Gaziantep merkezdemisin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Nedenki
Evet cnm
Bizi götürse bir yere arkadaşlarıyla 40 yere gider sonra da ben sizi götürmüyor muyum sanki olur.Ne halı sahası biter ne pikniği
Peki kuzum bi ömür boyumu olucak mis bu alerji durumu gecme sansi yokmuymus
Esinle konusmayi denesen yipratigini anlatsan sonuçta sende insansin tek basina.nereye kadar koşturabilirsin
Gececi bir durum dedi cnm biraz büyürse toparlar inşallah şuan dedim dışarıya çıkalım dedim yani
Nu
Burasi iyi oluyor her kafadan farkli düşünceler çıkıyor yani canim bende ha diyince çıkamıyorum bizim mahalle köpek dolu eşim git yap et diyor herşeyi benden bekleme artik oğlum var çıkacam bu yaşımızda kocakari gibi evde Oturuyoz 😂😂
Ay bizim burda da çok köpek var ya 🤣🤣 yaşlandık resmen içimi çürüttü bu adam benim
Valla cnm pikniğe bir defa gitti arkadaşı ile daha da göndermem ben giderse kavga ederim çeker giderim yani arkadas ayağına gelemem ben insanlar bozuk çünkü

Benim eşim ev kuşu evden işe isden eve malesef çok monoton birisi
🤣🤣Benimkisi karışık biraz

Keşke benim de öyle olsaydı, biri gel gezelim dese takılır peşine ben sıkıntı çıkarınca az durur sonra gene başlar.Fabrika da çalışıyor gece gündüz farketmiyor bi de herkesin çocuğu var herkes çıkıyor diyor bulmuş etrafına kendi gibileri
Keşke ya benim bacım var oda çalışıyor ancak kendi evine bakıyor annem desen aman çıkma gitme etme çok karışır çok laf eder

Keşke benim de öyle olsaydı, biri gel gezelim dese takılır peşine ben sıkıntı çıkarınca az durur sonra gene başlar.Fabrika da çalışıyor gece gündüz farketmiyor bi de herkesin çocuğu var herkes çıkıyor diyor bulmuş etrafına kendi gibileri
Keşke ya benim bacım var oda çalışıyor ancak kendi evine bakıyor annem desen aman çıkma gitme etme çok karışır çok laf eder

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Herşeyi eşle yapınca bu sefer insan sıkılıyor arkadaş ortamı da insana iyi gele bilir ben bazen arkadaşlarımla çıkıyorum farkli oluyor kendime geliyorum oğlum bir büyüsün nerelere gidicem 😁

Ca
Canim hemen kafeye gidiyim deme bugün oğlumu alıp parka gidiyim de 2inci günü markete gidiyim de 3 günü baska bir yere sürekli çıkmayınca eşlerde hemen tuafina gide biliyor ne kadinlar var 4 çocukla eşine gerek duymadin dünyanın diyer ucuna gidip geliyorlar bizd3 anca herseyi eşlerden bekleyelim
Kesinlikle katılıyorum vallahi içimi okudun😘😘❤️bende kıştan beri iki çocukla hep evdeyim cok şükür artık oğlum 6aylik hele bı havalar ısınsın pikniğe de gidicem parka da gidicem kafeye de alışveriş e de o gelmesede olur yani oda çoğu zaman arkadaşlarıyla vakit geciriyo hep de onlarla olacak deiliz ya canım 🥰insan bazen birbirinden sıkılabilir bazen insanın yalnız kalmaya da ihtiyacı var

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Kesinlikle katılıyorum vallahi içimi okudun😘😘❤️bende kıştan beri iki çocukla hep evdeyim cok şükür artık oğlum 6aylik hele bı havalar ısınsın pikniğe de gidicem parka da gidicem kafeye de alışveriş e de o gelmesede olur yani oda çoğu zaman arkadaşlarıyla vakit geciriyo hep de onlarla olacak deiliz ya canım 🥰insan bazen birbirinden sıkılabilir bazen insanın yalnız kalmaya da ihtiyacı var
Cnm araba sürmesini biliyor musunuz hepiniz 😃 yani bu yollar nasıl çekilecek otobüsle yoksa

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Evet cnm

Gececi bir durum dedi cnm biraz büyürse toparlar inşallah şuan dedim dışarıya çıkalım dedim yani

Ay bizim burda da çok köpek var ya 🤣🤣 yaşlandık resmen içimi çürüttü bu adam benim
Valla cnm pikniğe bir defa gitti arkadaşı ile daha da göndermem ben giderse kavga ederim çeker giderim yani arkadas ayağına gelemem ben insanlar bozuk çünkü

🤣🤣Benimkisi karışık biraz

Benimki beni kaybetmekten pek korkmuyor açıkcası ondan pek bi hükmüm yok bağırır çağırır yine gider

Cnm araba sürmesini biliyor musunuz hepiniz 😃 yani bu yollar nasıl çekilecek otobüsle yoksa
Valla ben 18imde aldım ehliyeti bir kaç sene cesaret edemedim kullanmaya ama çok pişmanım böyle bir rahatlık yokmuş🫣 kızım biraz büyüsün de o istesin alırım arabaya kimseye de minnet etmem yalvarmam çeker giderim valla şehir içi-dışı her yere götürürüm.Herkese de tavsiye ederim bambaşka bir özgürlük katıyor insana

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
😘😘😘 benim oğlumda 6aylik biz kadinlar herşey yapariz ama niye erkeklere agzimizi büküyoz anlamiyorum bazen onlarında kulağından tutup götürmek lazim bir akşam yemeği için çok bizsiz gezmeye alışmasınlar

Y
Yok canim ben bilmiyorum

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
Yok ya sevmiyorum ben öyle eş dediğin biraz sosyal olur

Benimki beni kaybetmekten pek korkmuyor açıkcası ondan pek bi hükmüm yok bağırır çağırır yine gider

Valla ben 18imde aldım ehliyeti bir kaç sene cesaret edemedim kullanmaya ama çok pişmanım böyle bir rahatlık yokmuş🫣 kızım biraz büyüsün de o istesin alırım arabaya kimseye de minnet etmem yalvarmam çeker giderim valla şehir içi-dışı her yere götürürüm.Herkese de tavsiye ederim bambaşka bir özgürlük katıyor insana
On senedir şoförüm canim

On senedir şoförüm canim
Araba kullanıyorum da noluyor arabam yok eşimde bana vermez mali ylkiymetli onun

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank

On senedir şoförüm canim

Araba kullanıyorum da noluyor arabam yok eşimde bana vermez mali ylkiymetli onun

On senedir şoförüm canim

Benimkinin de öyle ama artık umurumda değil çarparsam çarparım çizilirse çizilsin valla bir kere gelmişim hayata

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Çok gecmis olsun canim insallah gecicek oda
Esine gelince bsver bence biraz sen cek elini ondan taviz verme bak sonradan seyret

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank

Ay ne güzel al işte cmm git benim olsa durmam ki

tatlı telaşım kızım

Kayıtlı Üye
rank
İşine nasıl gelirse elinde telefon ya sigara içmeye gider balkona lafa gelse yorgun hep o çalışır çocuğa bakmaz Sabri gelmez
Bende de var aynısından bebeği emzirdim uyumuştu memede geldi uyandırdı bakmayı da bilmiyor ben sinirlenince diyor bebeğe bakıyorsun diye böyle yapıyorsun bebeğim bağıra bağıra ağladı bir saattir durmuyor uykusu kaçtı diye şu an sinirden deliye dönmüş haldeyim

Orası öyle cnm ama işte en azından çocuğu ile ilgilensin bana yine yeter

Evet cnm
Kız bizde şans yok halamın oğlu butigi var akşama kadar çalışıyor gece de bebeğine bakıyor

Tüm sayfalar yüklendi.