Evet cnmGaziantep merkezdemisin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Nedenki
Gececi bir durum dedi cnm biraz büyürse toparlar inşallah şuan dedim dışarıya çıkalım dedim yaniPeki kuzum bi ömür boyumu olucak mis bu alerji durumu gecme sansi yokmuymusBizi götürse bir yere arkadaşlarıyla 40 yere gider sonra da ben sizi götürmüyor muyum sanki olur.Ne halı sahası biter ne pikniği
Esinle konusmayi denesen yipratigini anlatsan sonuçta sende insansin tek basina.nereye kadar koşturabilirsin
Ay bizim burda da çok köpek var yaNu
Burasi iyi oluyor her kafadan farkli düşünceler çıkıyor yani canim bende ha diyince çıkamıyorum bizim mahalle köpek dolu eşim git yap et diyor herşeyi benden bekleme artik oğlum var çıkacam bu yaşımızda kocakari gibi evde Oturuyoz![]()

Valla cnm pikniğe bir defa gitti arkadaşı ile daha da göndermem ben giderse kavga ederim çeker giderim yani arkadas ayağına gelemem ben insanlar bozuk çünkü
Benim eşim ev kuşu evden işe isden eve malesef çok monoton birisi

Keşke ya benim bacım var oda çalışıyor ancak kendi evine bakıyor annem desen aman çıkma gitme etme çok karışır çok laf ederKeşke benim de öyle olsaydı, biri gel gezelim dese takılır peşine ben sıkıntı çıkarınca az durur sonra gene başlar.Fabrika da çalışıyor gece gündüz farketmiyor bi de herkesin çocuğu var herkes çıkıyor diyor bulmuş etrafına kendi gibileri
Keşke ya benim bacım var oda çalışıyor ancak kendi evine bakıyor annem desen aman çıkma gitme etme çok karışır çok laf ederKeşke benim de öyle olsaydı, biri gel gezelim dese takılır peşine ben sıkıntı çıkarınca az durur sonra gene başlar.Fabrika da çalışıyor gece gündüz farketmiyor bi de herkesin çocuğu var herkes çıkıyor diyor bulmuş etrafına kendi gibileri